måndag 29 juni 2009

Nu åker jag

Ja, nu åker jag snart...om ca en timme... Tänkte ge er ett dagens ord först bara, innan jag packar färdigt det sista. Blir nog inget bloggande under de två veckor jag är bortrest men återkommer senare med information om hur jag haft det.


Dagens ord: "Straffa inte dig själv för de misstag du har begått i ditt förflutna. Dra istället nytta av dina lärdomar, och använd dem i nuvarande livssituation."

3 kommentarer:

Gunilla sa...

Jag hoppas att era dagar på klstret motsvarade era förväntningar och att ni har fått lite ny energi med er hem!

Jag har något till dig på min blogg.

Kram Gunilla

Lisa sa...

Hej vännen.

Skönt med semester för dig, det är välbehövligt för dig. Hade en sak åt dig i min blogg men ser att Gunilla hunnit före och skickat till dig men då måste du vara eftertraktad om du fått två stycken på raken.

Kram Lisa

Tuija sa...

Hj Vännen!!

Sorry mitt något förvirrade samtal då jag just fått beked om att vi kommer iväg till Spanien i tre veckor! Heeeehehee, trodde jag skulle gå i bitar så glad var jag! Tack för ett lyssnande öra i ntt orediga samtal hahha. Jag hoppas verkligen du njuter av din smester och samlar ordentligt med krafter nu för att orka med den mörka hösten! Kom och hälsa på en helg sen när vi kommit hem från Spanién det skulle vara värdefullt för oss båda.

Varm och stor kram Tuija





Genom att adoptera denna droppe & placera den på Er hemsida, visar ni er sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i ensamhet...